Property managment

De lokale managers zorgen voor het volgende

Check-in / Check-out

Ons team zorgt voor 24/7 voor het verwelkomen van de gasten e nzorgt voor een aangename aankomst in d e woning. Bij aankomst staat er een welkomspakket klaar voor de gasten en de woning wordt na vertrek door ons gecontroleerd.

Hulp aan gasten

De lokale property managers zijn professioneel opgeleid en op elke situatie voorbereid en zorgen ervoor dat gasten van een gastvrij verblijf kunnen genieten.

Woning inspecties

De property managers controleren de vakantiewoning en bereiden deze voor op de komst van de gast. Ook voeren onze property managers aan het begin van het seizoen inspecties uit om zeker te zijn dat alles in orde is, goed werkt en in top conditie is.

Onderhoud van woning en tuin

Wij zorgen dat uw huis in perfecte conditie blijft door het organiseren van onderhoudswerkzaamheden. Deze service bevat onderhoud van de woning, in het privé zwembad en de tuin. Onderhoudswerkzaamheden zullen slechts uitgevoerd worden nadat u de offerte geaccpeteerd heeft ( uitgezonderd noodsituaties ).

Toeristenbelasting en politie registratie

Om u tijd en stress te besparen zulen wij zorgdragen voor de betaling van de lokale toeristenbelasting aan de gemeente en voor het aanleveren van gasten informatie aan de lokale politie.

Inrichting en decoratie van de vakantiewoning

Als u geen tijd heeft om uw woning in te richten kan ons lokale team dat voor u doen, met oog voor de verhouding van de kosten met betrekking tot de kwaliteit.

24/7 crisis management

Ons doel is om u een stressvrije property management ervaring te bieden, waar u ook bent ter wereld. Als uw lokale probleemoplosser zijn we er om u bij te staan in wat voor crisis situatie dan ook. In noodgevallen zoals overstroming of diefstal, zorgen wij dat het probleem snel wordt opgelost en dat uw huis snel in de oude staat wordt hersteld.

Winter- en lentevoorbereidingen

Wij trffen alle nodige maatregelen om uw vakantiehuis voor te bereiden op het winterseizon. We voeren ook een diepe voorjaarsschoonmaak uit voordat het drukke verhuurseizoen weer begint. Op deze manier is de woning klaar voor zowel de gasten als voor uw eigen persooonlijk verblijf.

Management bijdrage

Voor al deze diensten, verzorgd door de lokale property managers, berekenen wij een vaste wekelijkse management bijdrage ( in rekening gebracht per verhuurde week ) of een vast bedrag per jaar ( onafhankelijk van het aantal verhuurde weken) . Wat het beste voor u werkt.

Dit delen: